ΕΠΟ: Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια και τις Θύρες των οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια και τις Θύρες των οπαδών του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ

bet365

Η ΕΠΟ έκανε επίσημα γνωστές τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια και το που θα καθίσουν οι οπαδοί των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στον τελικό της 21ης Μαϊου.

Ως γνωστόν ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας και όλα τα επί μέρους ζητήματα που αφορούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022 που θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:00 στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 9 Μάϊου στο ΟΑΚΑ. Η σύσκεψη διοργανώθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και σε αυτή μετείχαν αντιπροσωπεία της Ελληνικής Αστυνομίας υπό τον Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα, εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και του ΟΑΚΑ.

Με την σύμφωνη γνώμη των δυο ομάδων και της Αστυνομίας, κάθε διαγωνιζόμενη ΠΑΕ θα έχει στη διάθεσή της 21.478 εισιτήρια, ενώ η ΕΠΟ θα έχει στη διάθεσή της 5.500 εισιτήρια. Τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρά και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γιάννινας, «τα μέτρα τάξης που θα ισχύσουν στον τελικό θα είναι πρωτόγνωρα ως προς την αυστηρότητά τους. Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι και ουδείς θα πλησιάσει στο γήπεδο χωρίς ονομαστικό εισιτήριο και χωρίς την ταυτότητά του. Θα διαθέσουμε πολύ μεγάλο αριθμό δυνάμεων και τα μέτρα θα είναι πρωτοφανή. Θα γίνονται έλεγχοι από κάθε σημείο εκκίνησης μέχρι τις θύρες του Σταδίου. Είμαστε υποχρεωμένοι να διασφαλίσουμε τον τελικό και αυτό θα κάνουμε».

Η Ε.Π.Ο. από την πλευρά της, ζήτησε από την Αστυνομία να χρησιμοποιήσει όλες τις αναγκαίες δυνάμεις προκειμένου να αποτραπούν πιθανές πράξεις βίας και ο τελικός να είναι γιορτή από την αρχή ως το τέλος του. Ζήτησε επίσης από τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στο πού θα διαθέσουν τα εισιτήριά τους. Το άνοιγμα των Θυρών συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί στις 16:00, ενώ από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. έγινε σύσταση για προσέλευση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ όσο το δυνατόν νωρίτερα από την έναρξη του Τελικού ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις κατά την είσοδό τους.

Αναφορικά με τα εισιτήρια των δύο φιναλίστ, συμφωνήθηκαν τα εξής (όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ)

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα καθίσουν στις Θύρες: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Α, 32, 33, 34 και 35.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καθίσουν στις Θύρες: 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21 και 22.

Κενές για λόγους ασφαλείας, θα παραμείνουν οι Θύρες 7Β, 8, 9, 10, 11Α, 24, 26, 28, 30 και 31Β.

Με το πέρας της σύσκεψης, ακολούθησε από την αστυνομία και τους υπόλοιπους φορείς αυτοψία στους χώρους του ΟΑΚΑ και στις κερκίδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NOVIBET ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα