Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία και Άρης τα λένε για τρίτη φορά σε έξι μέρες για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Λαμία και Άρης τα λένε για τρίτη φορά σε έξι μέρες για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά

bet365

Η Λαμία υποδέχεται τον Άρη στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση το τελευταίο εξαήμερο, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ένα παιχνίδι διεξάγεται μόνο από τις ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς τα Αναγέννησης Καρδίτσας - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναιτωλικός οδηγήθηκαν σε αναβολής λόγω της κακοκαιρίας. Έτσι το μοναδικό ματς που θα λάβει χώρα είναι αυτό μεταξύ της Λαμίας και του Άρη (20:00/CosmoteSport 3) μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την ακρίβεια η αποψινή θα είναι η τρίτη φορά που βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο ομάδες τις τελευταίες έξι μέρες καθώς εκτός από τον πρώτο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου, Λαμία και Άρης τα είπαν στη Θεσσαλονίκη και για το πρωτάθλημα την Κυριακή, όπου πάλι έφεραν ισοπαλία χωρίς τέρματα.

Για τη Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου μετράει μια επιστροφή καθώς έπειτα από καιρό επανέρχεται στην αποστολή ο Μανούσος που απουσίαζε λόγω τραυματισμού. Εκτός παραμένουν οι Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Γκαραβέλης. Στην αποστολή, στην οποία δεν μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σιμόν, βρίσκονται οι Τρόπουλος, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Μπανγκουρά, Νικολόπουλος, Ρόμανιτς και Τσούκαλος.

Ο Άρης παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις μέσα στο 2022 αγνοεί το γκολ. Ο Άκης Μάντζιος βλέπει τον Κουέστα να επιστρέφει στην αποστολή, ωστόσο ο Σιαμπάνης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία. Εκτός είναι ο Τζέγκο, ο οποίος λείπει για τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αυστραλίας, ενώ επανέρχεται ο Μαντσίνι, ο οποίος έλειψε από το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος καθώς ήταν τιμωρημένος. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Καμαρά, Ιτούτρμπε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Ματίγια, Σούντγκρεν, Λόπεθ, Γκάνεα, Λούμορ, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα