ΑΕΚ: Αποκλεισμός στα Σπάτα, με δυσκολίες η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Αποκλεισμός στα Σπάτα, με δυσκολίες η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

Newsroom
ΑΕΚ: Αποκλεισμός στα Σπάτα, με δυσκολίες η προετοιμασία για ΠΑΟΚ

bet365

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει έως τώρα η κακοκαιρία «Ελπίς» στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς η προπόνηση στο γήπεδο στα Σπάτα ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών, ποδοσφαιριστές της ομάδας χρειάστηκαν αρκετές ώρες προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους, ενώ αποκλεισμένοι στο προπονητικό κέντρο είναι δέκα άτομα.

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει προκαλέσει σοβαρότατα προβλήματα σχεδόν σε όλη την Αττική, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τις μετακινήσεις, αφού κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας είναι κλειστές.

Από τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία, δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν παίκτες και μέλη της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μπορεί να έφτασαν κανονικά το πρωί στα Σπάτα, ωστόσο όταν έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στα σπίτια τους, η κατάσταση χειροτέρεψε και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα.

Αυτή τη στιγμή περί τα δέκα άτομα είναι αποκλεισμένα και δεν μπορούν να αποχωρήσουν. Ανάμεσα τους οι Βασίλης Δημητριάδης, Αργύρης Γιαννίκης και μέλη του υπόλοιπου επιτελείου.

Από την άλλη, οι παίκτες που έφυγαν νωρίτερα από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, έκαναν περίπου δυο με δυόμισι ώρες για να επιστρέψουν σπίτια τους. Υπήρξε η σκέψη σε κάποιους να μείνουν στο Holiday Inn, προκειμένου να γλυτώσουν την ταλαιπωρία, αλλά απόψε δεν υπάρχουν δωμάτια λόγω αναβολής πτήσεων του Βενιζέλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα συναντηθούν ξανά το μεσημέρι της Τρίτης (25/01, 15:0) στο ΟΑΚΑ και με πούλμαν θα φτάσουν στα Σπάτα για να προπονηθούν στις 17:00. Ωστόσο, ακόμα και με τις τωρινές συνθήκες αποκλείεται και αύριο να πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Οι Πέτρος Μάνταλος και Παναγιώτης Τσιντώτας είχαν προγραμματισμένα ραντεβού για σήμερα (24/01) στο Ιατρικό Κέντρο ειδοποιήθηκαν, ωστόσο αμφότεροι ενημερώθηκαν εγκαίρως να μην πάνε. Από εκεί και πέρα, τα δικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Ζίγκα Λάτσι και Κώστας Γαλανόπουλος.

Οι Καρίμ Ανσαριφάρντ και Μιλάντ Μοχαμάντι απουσίασαν λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους κι αναμένεται να χάσουν τα ματς με ΠΑΟΚ, Βόλο και Άρη. Οι υπόλοιποι παίκτες παρέμειναν στο γυμναστήριο, καθώς η προπόνηση στο γήπεδο ήταν αδύνατη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Βέβαια, οι καιρικές συνθήκες βαραίνουν αποκλειστικά τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, καθώς δεν είναι σε θέση να προπονηθούν ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (26/01, 17:00) στο Κύπελλο, στο ΟΑΚΑ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα