Πέδρο Μαρτίνς: «Περνάμε μια δύσκολη φάση»

Πέδρο Μαρτίνς: «Περνάμε μια δύσκολη φάση»

Newsroom
Πέδρο Μαρτίνς: «Περνάμε μια δύσκολη φάση»

bet365

Στη δύσκολη περίοδο που διανύει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ήττα στο Αγρίνιο, όμως έδωσε παράλληλα το σύνθημα για επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε στο Αγρίνιο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο 2022, αφού γνώρισε ιστορική ήττα 2-1 από τον Παναιτωλικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον καλείται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στη δύσκολη φάση που βρίσκονται οι Πειραιώτες, όμως έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα στο επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

Τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι; «Κάναμε ήττα στο πρώτο παιχνίδι αυτού του γύρου. Όλα όμως είναι ανοιχτά γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στο δικό μας γήπεδο. Σήμερα ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο όμως όχι τόσα. Υπήρχαν παίκτες οι οποίοι έδειξαν κούραση, είναι όμως όλα ανοιχτά».

Τι θα κρατήσει από τη σημερινή αναμέτρηση; «Μόνο καλά πράγματα έχω δει από αυτά τα παιδιά, πολύ καλό παιχνίδι ο Σουρλής. Δεν έχω να καταλογίσω τίποτα στα παιδιά, έκαναν πολύ καλή δουλειά και έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο μέλλον».

Θα συνεχίσετε με αυτά τα παιδιά στη συνέχεια; «Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, θεωρώ πως μπορούν να στηρίξουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ την Κυριακή που θα είναι δύσκολο και θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Το πρόγραμμα είναι πραγματικά βαρύ, έχουμε παιχνίδια κάθε Κυριακή και κάθε Τετάρτη. Παρόλο που περνάμε μια δύσκολη φάση και τα αποτελέσματά μας δεν είναι καλά, συνεχίζω να πιστεύω και να έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου»

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα