Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι σκέψεις Μαρτίνς για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να έχει αρκετά βασικά στελέχη στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο (19.00, COSMOTE SPORTS TV 1).

Οι Πειραιώτες στον πρώτο αγώνα με τον Λεβαδειακό είχαν ηττηθεί με σκορ 3-2 στη Λιβαδειά έχοντας τον Σεμέδο βασικό και αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους σε σχέση με τους περισσότερους αγώνες τους. Αυτή τη φορά ο Μαρτίνς θα κάνει διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού αλλά το πλάνο δείχνει πως θα έχει ορισμένα βασικά στελέχη του συλλόγου.

Κάτω από τα δοκάρια το προβάδισμα είναι στον Κρίστινσον ενώ το δίδυμο στόπερ λογικά θα είναι ξανά ο Σωκράτης με τον Σισέ. Αριστερά θα είναι ο Ρέαμπτσιουκ και δεξιά ο Ανδρούτσος ή ο Λαλά (θέση μπορεί να διεκδικεί και ο Καρμπόβνικ). Κέντρο με Εμβιλά, Μπουχαλάκη και τους Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά να διεκδικούν μία θέση. Για βασικός φορ προορίζεται ο Τικίνιο και για τα δύο... φτερά υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι όπως οι Λόπες, Ροντρίγκες και Ονιεκούρου.

Στο πρώτο ματς με τον Λεβαδειακό η αρχική 11άδα είχε ως εξής: Κρίστινσον γκολκίπερ, στόπερ οι Μάρκοβιτς - Σεμέδο, δεξιά ο Ανδρούτσος και αριστερά στην άμυνα ο Αποστολόπουλος και στο κέντρο οι Σουρλής και Κούντε. Ο Μπα ήταν πίσω από τον φορ Τικίνιο και άκρα επίθεσης με Ονιεκούρου και Βρουσάι.

Θυμίζουμε πως στην αποστολή για τον αγώνα με τους Βοιωτούς (19.00, COSMOTE SPORTS TV 1) είναι για τον Ολυμπιακό οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σισέ, Ο. Μπα, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ονιεκουρού, Λόπες, Ροντρίγκες, Βρουσάι και Τικίνιο.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα