Ξάνθη – Ιωνικός: Η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο 86', αλλά ο ρέφερι Αγγελάκης δεν είδε την ισοφάριση των γηπεδούχων (vid)

Newsroom
Ξάνθη – Ιωνικός: Η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο 86', αλλά ο ρέφερι Αγγελάκης δεν είδε την ισοφάριση των γηπεδούχων (vid)

bet365

Στο 86’ του αγώνα στα Πηγάδια έγινε ένα ακόμα μεγάλο λάθος του ρέφερι Αγγελάκη με τον Κρητικό να σκοράρει καθώς η μπάλα φαίνεται να περνά τη γραμμή και τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.

Μετά τα χθεσινά μεγάλα λάθη στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η διαιτησία δεν στάθηκε σε καμία περίπτωση στο ύψος των περιστάσεων και στην αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ιωνικό. Αρχικά ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Τουράμ, με τον παίκτη των φιλοξενουμένων να φαίνεται πως φεύγει από κανονική θέση, ενώ στο 86’ καταγράφηκε ένα μεγάλο λάθος, εναντίον της Ξάνθης αυτή τη φορά.

Συγκεκριμένα ο Κρητικός μετά από γύρισμα του Διαμαντόπουλου σκόραρε, καθώς η μπάλα φαίνεται πως πέρασε τη γραμμή προτού την απομακρύνει ο Βαφέας, αλλά ο ρέφερι Αγγελάκης έδειξε «παίζετε»!

Υπενθυμίζεται ότι με εξαίρεση το ματς Ατρόμητος - Παναθηναϊκός, όλα τα υπόλοιπα της 5ης φάσης του Κυπέλλου διεξήχθησαν χωρίς VAR.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα