Ρισβάνης: Επιστρέφει στην Κύπρο μετά από μια τριετία
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρήκε ο Σπύρος Ρισβάνης. Όπως μεταδίδουν στην Κύπρο ο Έλληνας στόπερ θα επιστρέψει στο Νησί της Αφροδίτης ύστερα από τρία χρόνια, καθώς έχει συμφωνήσει με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.
Ο 31χρονος, ύψους 1.96μ. σέντερ μπακ έμεινε ελεύθερος από την Μιχαλόβτσε και όπως υποστηρίζουν οι Κύπριοι δεν άργησε να βρει τη νέα του ομάδα. Ο έμπειρος στόπερ στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν δεν είχε ομάδα και τον Γενάρη πήγε στους Σλοβάκους, με τους οποίους μέτρησε πέντε εμφανίσεις.
Ο Ρισβάνης είχε παίξει 1,5 χρόνο στην Κύπρο, το διάστημα 2021-22, στο οποίο μέτρησε 49 εμφανίσεις με τη φανέλα της Ανόρθωσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
