Πετράκης: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας»
Η Ομόνοια 29ης Μαΐου δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», καθώς ηττήθηκε 1-0 από την Ομόνοια Αραδίππου.
Στη Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «πρασίνων», Πετράκης, απολογήθηκε από τους φίλους της ομάδας, ενώ επισήμανε ότι πλέον η προσπάθεια παραμονής γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
«Δεν θα επεκταθώ αρκετά σήμερα. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι θα ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, δεν μπορώ να πω ότι η προσπάθεια δεν έγινε. Θα ακουστεί σκληρό, αλλά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αραδίππου».
Για το αν γίνεται πιο δύσκολο το έργο της παραμονής: «Σίγουρα γίνεται πιο δύσκολο, γιατί χάσαμε κόντρα σε έναν ανταγωνιστή. Κανένας δεν πρέπει να παραιτηθεί από την προσπάθεια. Αλλά σίγουρα, ο δρόμος γίνεται πιο δύσκολος»
@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
