Νέα Σαλαμίνα, Γκονζάλεζ: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο πάθος και θέληση, πιστεύουμε στα παιδιά»
Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Αμμοχώστου παρουσιάστηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις του με το αποτέλεσμα και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, το πάθος τους, αλλά και για το γεγονός πως ακολούθησαν το πλάνο του.
Αναλυτικά:
Αρχική δήλωση:
«Αξίζαμε τον ένα βαθμό. Παρά την πίεση κοντρολάραμε το παιχνίδι. Βρήκαμε τον τρόπο να σκοράρουμε στο Β’ ημίχρονο και να μεταφέρουμε τη πίεση στο ΑΠΟΕΛ. Ήρθε η ισοφάριση με πέναλτι και δεχθήκαμε έντονη πίεση όμως αντέξαμε».
Για το γεγονός ότι Νέα Σαλαμίνα παρά τις πολλές απουσίες και κακή ψυχολογία έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Αυτή θα είναι η ομάδα που θα βλέπουμε στη συνέχεια;
«100%... Πιστεύουμε στα παιδιά. Ήταν μια πολύ δύσκολη βδομάδα για μας. Πολλά πρόσωπα πάνε-έρχονται, πολλές απουσίες, πολλή στρες. Βάλαμε στην αποστολή αρκετούς νεαρούς από τις ακαδημίες. Βρήκαμε μια ισορροπία. Ο βαθμός αυτός είναι πολύ σημαντικός και αξίζουν τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν».
Για το ότι η Νέα Σαλαμίνα έδειξε από τη αρχή ότι πίστευε στη νίκη:
«Βέβαια το πιστεύαμε. Είχαμε το πλάνο μας παρά τα προβλήματα. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Βρήκαμε κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι το διάβασμα του παιχνιδιού πήγε μια χαρά. Σκοράραμε πρώτοι και αυτό μας βοήθησε. Μετά την ισοφάριση δεχθήκαμε πίεση αλλά μας κράτησε ο Άντος. Δεν έχω ξαναδεί τόσο πάθος και θέληση φέτος από την ομάδα, επομένως είμαστε όλοι χαρούμενοι. Ο βαθμός δεν αλλάζει κάτι στην κατάσταση που βρισκόμαστε αλλά θα μας βοηθήσει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
