Μπαντία: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, ήταν ένα παράξενο παιχνίδι»

Μπαντία: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, ήταν ένα παράξενο παιχνίδι»

Newsroom
bandia

bet365

Χαρούμενος για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, δήλωσε ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Νταβίντ Μπαντία, μετά την ήττα 2-0 από την Πάφο.

Ο Εθνικός Άχνας, παρά την προσπάθεια, δεν κατάφερε να αντισταθεί κόντρα στην πρωτοπόρο Πάφο και ηττήθηκε 0-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, στη Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας Ντάβιντ Μπαντία, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει το ματς παράξενο, λόγω της διακοπής του και της διεξαγωγής του υπόλοιπού του, την επόμενη ημέρα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι, που το παίξαμε σε δύο ημέρες. Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε σήμερα. Αν αποφεύγαμε τα λάθη που κάναμε χθες, θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι απ' το παιχνίδι.

 

Είχαμε μόνο δύο ημέρες να ξεκουραστούμε μετά από τα 120 λεπτά αγώνα με τον Απόλλωνα και αυτό έφερε πολλούς παίκτες στα όρια τους.

Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε με την Πάφο, μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικό ρόστερ και μεγάλο μπάτζετ»

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα