Απόλλων Λεμεσού: Ντιον εν δράσει!
Στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Λεμεσού, σιγά σιγά «μυρίζει» η επιστροφή του Μπαμπακάρ Ντιόν στην αγωνιστική δράση για τους «Κυανόλευκους»!
Ήταν μέσα Ιουλίου, όταν ο Βελγο-Σενεγαλέζος αποκόμισε πρόβλημα στην αριστερή του κνήμη, με τον 27χρονο να μην έχει κατορθώσει ακόμα να πατήσει αγωνιστικό χώρο και να συμβάλει στις προσπάθειες των «Κυανόλευκων» της Λεμεσού!
Πλέον, ο Ντιόν, δείχνει να έχει ξεπεράσει στο μεγαλύτερο βαθμό τον τραυματισμό που τον έχει κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για περίπου 4 μήνες, με τον Απόλλωνα να κοινοποιεί φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση στο Κολόσσι, όπου τον βλέπουμε να προπονείται κανονικά με το υπόλοιπο σύνολο του Αντριάν Γκούλα!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
