«Σε προχωρημένες επαφές με Στιβ Λόουσον ο Απόλλωνας»
Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα, οι «κυανόλευκοι» φαίνεται πως είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Τονγκολέζο αμυντικό, Στιβ Λόουσον, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο.
Σε προχωρημένες επαφές με τον Τονγκολέζο αμυντικό, Στιβ Λόουσον φέρεται να βρίσκεται ο Απόλλωνας Λεμεσού, όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό.
Πρόκειται για 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε μικρές κατηγορίες της Γαλλίας, ενώ τον προσεχή Δεκέμβριο πρόκειται να μείνει ελεύθερος από τη Λιθουανική Σούντουβα.
Πάντως, από πλευράς Απόλλων δεν υπάρχει κάποια επίσημη θέση επί του θέματος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
