Απόλλων Λεμεσού: Εκτός Κολ και Λαμ, μέσα Μάρκες και Μαλεκκίδης

Απόλλων Λεμεσού: Εκτός Κολ και Λαμ, μέσα Μάρκες και Μαλεκκίδης

Newsroom
gula_proponisi

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Με επίσημη ενημέρωση, ο Απόλλων Λεμεσού γνωστοποίησε λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του παιχνιδιού με τον ΑΠΟΕΛ!

Όλοι στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Λεμεσού, κινούνται σε ρυθμούς ΑΠΟΕΛ, με το μεγάλο ντέρμπι να πλησιάζει ολοταχώς και την αγωνία να κορυφώνεται σε όλα τα επίπεδα.

Μαζί με την αγωνία κορυφώνεται και η προετοιμασία της ομάδας, με τους «Κυανόλευκους» να ενημερώνουν για την εξέλιξη της προπόνησης σήμερα (1/11) και για όσους συμμετείχαν ή όχι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή (01/11), η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του σημαντικού αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

 

Αποκλειστικός στόχος για την ομάδα μας είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί, ώστε να συνεχίσουμε με θετικό σερί και να βελτιώσουμε τη θέση μας για τη δύσκολη συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμφίβολοι παραμένουν οι Ίσραελ Κολ (λόγω οσφυαλγίας) και Τόμας Λαμ (μικροενοχλήσεις). Αντίθετα, οι Πέδρο Μάρκες και Γιώργος Μαλεκκίδης συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Χάμπος Κυριάκου αύξησε την ένταση της ατομικής προπόνησης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο (02/11, 18:00) στο στάδιο «Αλφαμέγα».

@Photo credits: Apollon Limassol FC
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα