Βαρδαλή: «Με τη βοήθεια του Σαββίδη είναι λίγο πιο εύκολα»

Βαρδαλή: «Με τη βοήθεια του Σαββίδη είναι λίγο πιο εύκολα»

Gazzetta team
Βαρδαλή: «Με τη βοήθεια του Σαββίδη είναι λίγο πιο εύκολα»

bet365

Η διεθνής παίκτρια, αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρεσβευτής του προγράμματος Beyond Goals, μίλησε για το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα στον τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης του ΠΣΑΠ στο gazzetta.gr.

Η Θωμαή Βαρδαλή είπε αρχικά για το γυναικείο ποδόσφαιρο στη χώρα μας: «Είναι πολύ δύσκολο. Δεν είναι επαγγελματικό το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη έχει ανέβει. Ευχόμαστε κι εμείς να μην αργήσει να γίνει επαγγελματικό. Έχει τις δυσκολίες του. Στον ΠΑΟΚ είμαστε αρκετά καλά, σε σχέση με άλλες ομάδες. Έχουμε και λίγο τη βοήθεια του Σαββίδη, που κάνει λίγο πιο εύκολα τα πράγματα».

Έπειτα, πρόσθεσε για την ενέργεια του ΠΣΑΠ: «Η αλήθεια είναι ότι σε τέτοιες στιγμές περιμένεις κινήσεις από ανθρώπους, όχι μόνο από τον αθλητισμό, αλλά κι από άλλους χώρους. Για άλλη μια φορά ο ΠΣΑΠ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, σε συνεργασία με το gazzetta.gr. Χαιρόμαστε κι εμείς που συμβάλλουμε σε αυτό και μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε».

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είναι δύσκολο, επειδή δεν είμαστε στο γήπεδο, γιατί έχουμε κι εμείς τη ρουτίνα μας. Μπορεί να παραπονιόμαστε καθημερινά, που δεν έχουμε κάποια πράγματα, αλλά μας λείπει πολύ περισσότερο και το θέλουμε πίσω. Γυμναζόμαστε, περνάει η ώρα. Σίγουρα είμαστε πειθαρχημένοι ως αθλητές».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα