Γ' Εθνική: Σοκ και θλίψη στην Καβάλα για τον θάνατο του 17χρονου Τόπι

Ο Τόπι

bet365

Ο 17χρονος Ενέα Τόπι έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με την ομάδα της Καβάλας, την τοπική κοινωνία και το σχολείο του να θρηνούν τον χαμό του.

Σοκ και θλίψη στην κοινωνία και την οικογένεια της Καβάλας προκάλεσε ο θάνατος του 17χρονου ποδοσφαιριστή Ενέα Τόπι. Ο νεαρός έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα με μηχανή και η Καβάλα αλλά και το 1ο ΕΠΑΛ της πόλης εξέφρασαν την οδύνη τους. Η Καβάλα από τη μεριά της σε ποστάρισμά της ανέφερε:

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε για το ατύχημα του δικού μας μικρού ήρωα, Ενέα Τόπι. Ενός εκ των αθλητών που πάλεψαν την περασμένη χρονιά για την αγαπημένη μας ομάδα, διδάσκοντας τι σημαίνει αξιοπρέπεια και ανιδιοτελής αγάπη για την πόλη και τον Α.Ο. Καβάλα. Ευχόμαστε ολόψυχα καλό κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του που τον αποχαιρετά τόσο αναπάντεχα και πρόωρα, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Καλό ταξίδι Ενέα, καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων!

Το 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας επίσης έβγαλε συλλυπητήρια ανακοίνωση όπου ανέφερε ανάμεσα στα άλλα:

«Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγ. Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής. Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του. Φέτος, μαθητές /-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον επτά (7) μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά... Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία. 1ο ΕΠΑΛ Καβάλας».

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Facebook της Καβάλας
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα