Ολυμπιακός Βόλου: Νέα σελίδα και επίσημα για το ποδοσφαιρικό τμήμα του

Ο Ολυμπιακός Βόλου

bet365

Στη Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στον Ολυμπιακό Βόλου αποφασίστηκε να περάσει στα χέρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και των ενδιαφερόμενων επενδυτών το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Στα χέρια του Γιάννη Παπαδόπουλου και των ενδιαφερόμενων επενδυτών του Ολυμπιακού Βόλου πέρασε το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για τα επόμενα 4 χρόνια επιχειρώντας μια νέα αρχή από τη νέα σεζόν στα τοπικά πρωταθλήματα, όπως μεταδόθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ του Regista.

Στη διαδικασία της ΓΣ έδωσε το παρών ο πατέρας του κ. Παπαδόπουλου που συμμετέχει στο σχήμα. Επίσης υπήρξε και παρουσία εκπροσώπων κυπριακής εταιρίας με μεγάλο κύκλο εργασιών που στηρίζει την προσπάθεια. Αναφέρθηκε πως ήδη υπάρχουν επαφές με προπονητή για τη νέα χρονιά, ότι θα γίνουν μεταγραφές ενώ θα αξιολογηθεί το υπάρχον ρόστερ για παίκτες που θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν. Η διαδικασία της ΓΣ για τη νέα σελίδα στην ομάδα ολοκληρώθηκε με 96 ναι, 13 όχι και 3 λευκά, ενώ 9 μέλη αποχώρησαν χωρίς να ψηφίσουν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα