Ο Ευθυμιάδης της... Λεωφόρου δέχτηκε πρόταση για γενικός αρχηγός στη Δόξα Δράμας (vid)

Ο Ευθυμιάδης της... Λεωφόρου δέχτηκε πρόταση για γενικός αρχηγός στη Δόξα Δράμας (vid)

bet365

Ο Μάκης Ευθυμιάδης, ο διαιτητής που έμεινε στην ιστορία για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, στις 24 Μαρτίου 2002, θα αναλάβει πιθανότατα γενικός αρχηγός στη Δόξα Δράμας.

Πρόταση για να αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού στη Δόξα Δράμας έχει δεχτεί ο παλαίμαχος διαιτητής, Μάκης Ευθυμιάδης. Ο 56χρονος, 16 χρόνια μετά το τελευταίο ματς που διηύθυνε, είναι πιθανό να εμπλακεί, παραγοντικά πια, στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Ο Ευθυμιάδης ξεκίνησε στη διαιτησία το 1996 και σταμάτησε δέκα χρόνια μετά. Το παιχνίδι βέβαια για το οποίο έμεινε στην ιστορία ήταν το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στη Λεωφόρο (1-1), στις 24 Μαρτίου 2002, τότε που χτυπήθηκε από οπαδούς στο φινάλε, μετά τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων.

Κατά την πορεία του στη διαιτησία σφύριξε σε 64 αγώνες στη μεγάλη κατηγορία, σε 14 στη Β' Εθνική, σε 13 στη Γ', αλλά και σε 28 στο Κύπελλο. Μία φορά διηύθυνε ευρωπαϊκό ματς, στις 29/07/04, στο Καραμπάχ Αγκντάμ - Ντούκλα Μπίστριτσα για το UEFA.

@Photo credits: eurokinissi
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα