Γ' Εθνική: Ανέβηκε κορυφή ο Αγροτικός Αστέρας, δύο στα δύο η Παναχαϊκή

Newsroom
Γ' Εθνική: Ανέβηκε κορυφή ο Αγροτικός Αστέρας, δύο στα δύο η Παναχαϊκή

bet365

Με την 3η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα playoffs ανόδου της Γ' Εθνικής. Ο Αγροτικός Αστέρας επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΟ Ρουφ ανέβηκε στην κορυφή, ενώ η Παναχαϊκή με το 1-0 επί της Ηλιούπολης έκανε το δύο στα δύο.

Playoffs ανόδου της Γ' Εθνικής πράξη τρίτη, με τρία ενδιαφέροντας παιχνίδια. Ο Αγροτικός Αστέρας κατάφερε να ανέβει στην κορυφή φτάνοντας τους 7 βαθμούς καθώς επικράτησε εντός έδρας του ΠΑΟ Ρουφ με 2-0, με σκόρερ τον Σαρβανίδη στο 9' και τον Μελισσόπουλο στο 37'. Ο Αγροτικός όπως αναφέραμε έχει πλέον 7 βαθμούς σε 3 αγωνιστικές με τον ΠΑΟ Ρουφ να παραμένει στους 6, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα μετά από δύο συνεχόμενες νίκες.

Στην Πάτρα η Παναχαϊκή που έχει ένα ρεπό, έκανε το δύο στα δύο επικρατώντας της Ηλιούπολης με 1-0, με τον Κυβελίδη στο 74' να δίνει το σημαντικότατο τρίποντο στους Πατρινούς που έχουν όπως αναφέραμε 6 βαθμούς, ενώ η Ηλιούπολη έμεινε στον 1 και έπεσε κάτω από την τετράδα.

Τέλος χωρίς γκολ είχαμε το Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός, με το 0-0 να δίνει στους Λαρισαίους τον πρώτο τους βαθμό, ενώ ο Μακεδονικός ανεβαίνει στην τετράδα με 2 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ηρακλής Λάρισας – Μακεδονικός 0-0

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1-0

Αγροτικός Αστέρας-ΠΑΟ Ρουφ

Η βαθμολογία

1. Αγροτικός Αστέρας 7 (3 αγώνες)

2. Παναχαϊκή 6 (2 αγώνες)

3. ΠΑΟ Ρουφ 6 (3 αγώνες)

4. Μακεδονικός 2 (3 αγώνες)

-------------------------------------

5. Προοδευτική 1 (2 αγώνες)

6. Ηλιούπολη 1 (3 αγώνες)

7. Ηρακλής Λάρισας 1 (2 αγώνες)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα