Νέο πλάνο της κυβέρνησης για τα χρέη, ωφελείται ο Πανιώνιος

Νέο πλάνο της κυβέρνησης για τα χρέη, ωφελείται ο Πανιώνιος

bet365

Η κυβέρνηση απέσυρε την τροπολογία για τα χρέη προς το Δημόσιο, με σκοπό να φέρει μια νέα βιώσιμη λύση από την οποία θα επωφεληθεί τόσο ο Πανιώνιος όσο και οποιαδήποτε άλλη ομάδα που βρίσκεται σε ανάλογη δύσκολη θέση.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Πανιώνιο η είδηση πως η κυβέρνηση αποφάσισε να αποσύρει την τροπολογία Αυγενάκη που αφορούσε την υπαγωγή των χρεών του Δημοσίου στα φυσικά πρόσωπα που διοίκησαν μια ΠΑΕ και την εναρμόνιση με ότι ισχύει για όλες τις ανώνυμες εταιρίες. Η απόσυρση ουσιαστικά σήμαινε καταδίκη για τους Νεοσμυρνιώτες, αφού με τα χρέη προς το δημόσιο να ξεπερνάνε τα 8 εκατ. ευρώ καταλαβαίνει κανείς πως ο Πανιώνιος δεν θα μπορούσε να ανέβει στην Superleague 2 από την στιγμή που τα χρέη θα κυνηγάνε την ΠΑΕ.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του Πανιωνίου είχαν συνάντηση με μέλη της κυβέρνησης για να ενημερωθούν τόσο για τους λόγους της απόσυρσης της εν λόγω τροπολογίας και για το αν μπορεί να υπάρξει βιώσιμη λύση για τέτοιες περιπτώσεις.

Και η απάντηση που δόθηκε ήταν θετική και πως μέσα στις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα φέρει στο τραπέζι μια λύση που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει όχι μόνο τον Πανιώνιο αλλά και τις άλλες ομάδες που βρίσκονται επίσης σε δύσκολη θέση όπως είναι πχ ο Ηρακλής.

Μάλιστα, όπως τονιζόταν από τους αξιωματούχους της κυβέρνησης ο Πανιώνιος μπορεί κανονικά να διεκδικήσει την άνοδο στην SL2 και πως θα μπορεί να συμμετάσχει κανονικά στις επαγγελματικές κατηγορίες (εφόσον βέβαια τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου των μπαράζ ανόδου) χωρίς τα χρέη του Δημοσίου να αποτελούν εμπόδιο.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα