ΟΦ Ιεράπετρας: Πήρε το ματς με τον Ιάλυσο

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας: Πήρε το ματς με τον Ιάλυσο

bet365

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ κατακύρωσε τελεσίδικα στους κρητικούς την αναμέτρησή τους με τους ροδίτες, η οποία δεν διεξήχθη ποτέ

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οριστικά στον ΟΦ Ιεράπετρας καταλογίστηκε σήμερα (14/4) με σκορ 3-0, η αναμέτρηση με τον Ιάλυσο Ρόδου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις αρχές Ιανουαρίου, όμως δεν έγινε ποτέ λόγω αδυναμίας των φιλοξενουμένων να μεταβούν στην Κρήτη. Εκείνο το διάστημα η χώρα μας πλήττονταν από κακοκαιρία και υπήρχε απαγορευτικό απόπλου καραβιών, επειδή όμως πραγματοποιούνταν πτήσεις, τόσο το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο της Football League όσο και εκείνο της ΕΠΟ, έκριναν πως το ματς δεν έγινε με υπαιτιότητα του Ιάλυσου. Το τελευταίο εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση, όπου δεν άλλαξε την πρωτοβάθμια απόφαση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Επιτροπή Εφέσεων, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απορρίπτει: Α) την από 11.2.2020 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ Π.Α.Ε.», που εδρεύει στη Ρόδο, όπως εκπροσωπείται νόμιμα, η οποία παρέστη δια του πληρεξουσίου δικηγόρου της Δημητρίου Χρυσάφη και Β) την από 11.2.2020 έφεση της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 1970 ΠΑΕ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα