Καλαμάτα – Βέροια: Ενσταση από τη «Μαύρη Θύελλα»

Gazzetta team
Καλαμάτα – Βέροια: Ενσταση από τη «Μαύρη Θύελλα»

bet365

Η πλευρά της Καλαμάτας θεωρεί αντικανονική τη συμμετοχή του Μαραγκού της «Βασίλισσας» και θα ζητήσει να της κατακυρωθεί το ματς που έληξε χωρίς νικητή (1-1)
Χωρίς νικητή έληξε η χθεσινή (8/3) αναμέτρηση της Καλαμάτας με τη Βέροια (1-1), που σε μεγάλο βαθμό «εκμηδένισε» τις ελπίδες της «Μαύρης Θύελλας» για παραμονή στη Football League. Ομως ενδέχεται να αλλάξουν τα δεδομένα, καθώς η «Βασίλισσα» χρησιμοποίησε τον Μαραγκό (αποβλήθηκε κιόλας) που είχε συμπληρώσει 7 κίτρινες στον αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, για την 22η αγωνιστική.
Βάση του άρθρου που αναφέρει πως «οι ομάδες δεν έχουν δικαίωμα να δηλώσουν προς έκτιση ποινής τις δύο (2) τελευταίες αγωνιστικές ημέρες του πρωταθλήματος, καθώς επίσης και τους αγώνες κατάταξης που ακολουθούν (play off, play out)», ο 31χρονος αμυντικός θα έπρεπε να εκτίσει την ποινή του στο χθεσινό ματς και σε εκείνο με τον Ιάλυσο που ακολουθεί, όμως τελικά έπαιξε στον αγώνα της Παραλίας. Η πλευρά της Καλαμάτας θα καταθέσει ένσταση και αν δικαιωθεί θα της κατακυρωθεί το παιχνίδι με 3-0. Αυτόματα θα ανέβει στους 21 βαθμούς και θα αποκτήσει βάσιμες ελπίδες παραμονής.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα