Τρίποντο ανάσα για Ιάλυσο

Gazzetta team
Τρίποντο ανάσα για Ιάλυσο

bet365

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ιάλυσος επικράτησε του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0 και πήρε βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει πέτυχε ο Ιάλυσος. Οι Ροδίτες ήταν καταιγιστικοί και επικράτησαν του Ολυμπιακού Βόλου με 4-0, φτάνοντας έτσι τους 20 βαθμούς και απέχουν μόλις 1 από την από την 10η που είναι πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη οι Βολιώτες έμειναν στους 30 και έχασαν με την σειρά τους να διεκδικήσουν με περισσότερες πιθανότητες την 2η θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κονέ ο οποίος πέτυχε τρία γκολ. Η αρχή έγινε μόλις στο 2', συνεχίστηκε στο 22' και τρίτωσε στο 34', ενώ στο 79' ο Ντιατά διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ιάλυσος (Νίκος Παντέλης): Ανδρούτσος, Γιώργου, Πάτας, Παγώνης, Χειμωνέττος Κ, Ρεκλείτης, Μπάρδης, Μαστραντωνάκης, Μαραγκουδάκης, Χειρίτραντας, Κονέ.

Ολυμπιακός Βόλου (Λεωνίδας Βόκολος):Γιδόπουλος, Γραικός, Βασιλούδης, Βοσνακίδης, Ρόκας, Μητρόπουλος, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Κέρη, Ράντι.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα