Όταν ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε τέσσερα ράμματα στο... πέος! (pics & vid)

Όταν ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε τέσσερα ράμματα στο... πέος! (pics & vid)

Gazzetta team
Όταν ο Στίβεν Τζέραρντ έκανε τέσσερα ράμματα στο... πέος! (pics & vid)

bet365

Ο άλλοτε γιατρός της Λίβερπουλ, Άντριου Μάσεϊ, αποκάλυψε τον πιο... περίεργο τραυματισμό στην καριέρα του Στίβεν Τζέραρντ με τους Κόκκινους.

Ο Στίβεν Τζέραρντ θα έδινε και την ζωή του (που λέει ο λόγος) για την Λίβερπουλ. Πριν από έξι χρόνια, όμως, κινδύνευσε να χάσει την... πηγή με την οποία ο ίδιος βοήθησε να γεννηθούν τα τέσσερα παιδιά του!

Ο Άντριου Μάσεϊ, γιατρός της Λίβερπουλ στο παρελθόν και πλέον επικεφαλής του ιατρικού τομέα της FIFA, αποκάλυψε ότι σε αγώνα Κυπέλλου των Κόκκινων με την Μπόρνμουθ, τον Ιανουάριο του 2014, ο μεγάλος αρχηγός είχε τραυματιστεί στο... πέος (!), ύστερα από τάκλιν στον Χάρι Άρτερ.

«Ο Στίβι ήρθε προς το μέρος μου στο τέλος του αγώνα και είπε: «Γιατρέ, πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτό». Κοίταξα κάτω και είδα παντού αίματα και σκέφτηκα: «Ουάου, αυτό πρέπει να έπαθε σοβαρή ζημιά». Προσπάθησα να κάνω αναδρομή στην ιατρική μου εκπαίδευση και ποτέ δεν είχα διδαχθεί πως να κάνω ράμματα σε ένα πέος» αποκάλυψε ο Μάσεϊ για τον τραυματισμό – σοκ του Τζέραρντ.

«Σκέφτηκα: 'Δεν θέλω το πρώτο πέος στο οποίο θα κάνω ράμματα να είναι αυτό του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά θα είναι'» συνέχισε ο γιατρός, για μια λεπτή επέμβαση που έγινε σε αίθουσα του γηπέδου «Ντιν Κορτ», με ελάχιστο κόσμο παρόντα, και για την οποία ο Τζέραρντ θα είναι αιώνια ευγνώμον.

«Κατέβασα το σορτς και το σλιπ και κοίταξα μόνο μια φορά. Άουτς. Ήλπιζα ότι δεν αποχαιρετούσα έναν παλιόφιλο. Δεν κοιτούσα τι έκανε ο γιατρός, μπορώ να πω ότι δεν ένιωθε ούτε αυτός άνετα, αλλά έκανε καλή δουλειά. Δεν ένιωσα πόνο, αφού έκανε τέσσερα ράμματα και επέστρεψα στα αποδυτήρια της ομάδας» εξηγεί ο Τζέραρντ για τον πιο... περίεργο τραυματισμό της καριέρας του, για τον οποίο μάλιστα οι συμπαίκτες του έκαναν πλάκα στα αποδυτήρια.

«Ένα μάτσο ποδοσφαιριστών είναι οι τελευταίοι άνθρωποι με τους οποίους θέλεις να συζητήσεις την κατάσταση του τραυματισμένου σου πέους» συμπληρώνει χαρακτηριστικά ο νυν προπονητής της Ρέιντζερς.

 

FA CUP Τελευταία Νέα