Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «θρυλικό» ρεκόρ του Τεν Χαγκ, ο πρώτος μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το «θρυλικό» ρεκόρ του Τεν Χαγκ, ο πρώτος μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον...

Newsroom
ten_hag_fa_trophy

bet365

Ο πρώτος προπονητής μετά τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με back to back τίτλους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έγινε ο Έρικ Τεν Χαγκ.

Η λύτρωση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε τελικά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Στον πολυαναμενόμενο τελικό του FA Cup με τη Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί όπου η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έκανε ένα από τα καλύτερα φετινά της παιχνίδια για να σηκώσει το 13ο FA Cup της ιστορίας της και να στερήσει το νταμπλ από τη Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μια κούπα που για τον Τεν Χαγκ έφερε και ένα σπουδαίο επίτευγμα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός έγινε ο πρώτος προπονητής στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή που κάνει back to back χρονιές με τίτλους. Την περασμένη σεζόν ο Τεν Χαγκ κατέκτησε το Carabao Cup απέναντι στη Νιούκαστλ.

Φέτος ο Ολλανδός οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» στο FA Cup, σε ένα ματς στο οποίο η Γιουνάιτεντ ήταν το ξεκάθαρο αουτσάιντερ της μάχης. Πρόκειται για ένα τρομερό επίτευγμα, καθώς από το 2013, όταν και αποχώρησε ο Σερ Άλεξ, κανείς προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν είχε κάνει back to back χρονιές με τίτλους.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FA CUP Τελευταία Νέα