Κορονοϊός: Οι ημερομηνίες επανέναρξης των πρωταθλημάτων

Κορονοϊός: Οι ημερομηνίες επανέναρξης των πρωταθλημάτων

bet365

Πότε θα δούμε και πάλι μπάλα; Από τη Γερμανία και την Αγγλία, μέχρι την Κύπρο, την Πορτογαλία και το Μεξικό. Όλα τα πρωταθλήματα στο πιάτο σου!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ποια πρωταθλήματα έχει τελειώσει η σεζόν; Πότε θα δούμε τελικό Champions και Europa League;

Πότε θα αρχίσουν τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ; Θα το πάρει η Λίβερπουλ;

Πολλά τα ερωτήματα και το gazetta.gr συγκέντρωσε τι θα γίνει στα βασικότερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις του κόσμου!

Super League

Super League

Premier League

Premier League

La Liga

La Liga

Serie A

Serie A

Bundesliga

Bundesliga

Ligue 1

Ligue 1

Primeira Liga

Primeira Liga

Champions League & Europa League

Champions League & Europa League

Κύπρος

Κύπρος

MLS

MLS

Super Lig

Super Lig

Τσεχία, Πολωνία, Ουκρανία, Ρωσία

Τσεχία, Πολωνία, Ουκρανία, Ρωσία

Σκωτία, Ελβετία, Βέλγιο και Ολλανδία

Σκωτία, Ελβετία, Βέλγιο και Ολλανδία

Αργεντινή-Μεξικό και Κίνα

Αργεντινή-Μεξικό και Κίνα

Copa Libertadores

Copa Libertadores

CAF Champions League

CAF Champions League

Στην Ελλάδα είμαστε σε mood επανεκκίνησης. Ανακοινώθηκε ότι οι προπονήσεις σε γκρουπ ξεκινούν στις 5-6/5 και περιμένουμε να δούμε πότε θα έχουμε και πάλι μπάλα, με τις περισσότερες πιθανότητες να είναι να συμβεί αυτό στα τέλη Μαΐου.

Στην Premier League θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάλι στις 8 Ιουνίου και να έχει ολοκληρωθεί στις 27. Premier League και EFL είναι σε ανοιχτή γραμμή για να υπάρξει κοινή δράση!

Οι ομάδες από τις 4/5 θα προπονούνται ξανά σε γκρουπ ατόμων - όπως δηλαδή θα γίνει και στην Ελλάδα. Από τις 20/5 και μετά θα γίνει η πρώτη ομαδική προπόνηση και η επανέναρξη υπολογίζεται 6-7 Ιουνίου. Βέβαια, υπάρχει κι η φήμη για διακοπή του πρωταθλήματος και να ισχύει η σημερινή βαθμολογία αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δύσκολο να το δούμε.

Η Ιταλία, που είναι από τις χώρες που έχει μετρήσει χιλιάδες νεκρούς από την πανδημία, αναμένεται να έχει ποδόσφαιρο και πάλι το διάστημα 2 και 10μ Ιουνίου. Επίσης, λέγεται ότι το Κύπελλο θα συνεχιστεί από τα ημιτελικά και στόχος είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν στις 15 Ιουλίου. Βέβαια, τα... κουκιά δεν βγαίνουν και μάλλον θα πάει λίγο παρακάτω το πρόγραμμα.

Αν και ήταν να ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα στις 9/5, αναμένεται να δούμε μπάλα στα γερμανικά γήπεδα στις 16/5. Νέα τηλεδιάσκεψη θα γίνει στις 6 του μήνα όπου και θα ξεκαθαρίσουν πολλά. Θυμίζουμε πως οι ομάδες ήδη προπονούνται.

Στη Γαλλία διακόπηκε το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι η Παρί πήρε το πρωτάθλημα και η Λιλ θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League, ενώ η Ρεμς στα προκριματικά. Τουλούζ και Αμιάν υποβιβάστηκαν. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Παρί και Σεντ Ετιέν.

Οι προπονήσεις σε γκρουπ ξεκινούν στις 4/5 ενώ η επανέναρξη του πρωταθλήματος υπολογίζεται στα τέλη Μαΐου.

Οι άνθρωποι της UEFA έχουν κάνει σαφές ότι θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις. Οι σκέψεις που γίνονται είναι να έχουμε ματς τον Αύγουστο, με τον τελικό στο Champions League να είναι στις 29/8 και αυτόν του Europa στις 26.

Όπως έγινε γνωστό, το πρωτάθλημα της Κύπρου θα μπορεί να συνεχιστεί από τις 9/6 και μετά.

Η σεζόν ότι άρχισε και μάλλον δύσκολα θα συνεχιστεί μιας και στην Αμερική ο κορονοϊός θερίζει. Μέχρι τις 7 Ιουνίου δεδομένα δεν θα έχουμε δράση. Μένει να δούμε αν θα έχουμε και οριστική διακοπή.

Στην Τουρκία, μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή σκέφτονται να βάλουν όριο θεατών έως 3.000 σε κάθε ματς.

Στις 25 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην Τσεχία.

Στις 29 του μήνα θα έχουμε δράση στην Πολωνία, ενώ στις 13/6 πάει η σέντρα στην Ουκρανία. Στις 21 ή στις 28/9 θα έχουμε μπάλα στην Ρωσία.

Στη Σκωτία αναμένεται να διακοπεί το πρωτάθλημα με την Σέλτικ να παίρνει τον τίτλο. Στο Βέλγιο έχουν αποφάσισε να τελειώσουν τη σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ να παίρνει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην Ολλανδία επίσης δεν έχουν μπάλα. Αγιαξ και Αλκμααρ ήταν μαζί στην κορυφή, στον τίτλο πρωταθλητής μπήκε παύλα κι ο Αίας θα είναι στους ομίλους του Champions League επειδή είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Στην Ελβετία θα έχουν μπάλα στις 8/6 και πάλι.

Οριστική διακοπή θα έχουμε στην Αργεντινή ενώ στο Μεξικό αποφασίστηκε να μην έχουν άνοδο και υποβιβασμό κανενός μέχρι τη σεζόν 2025-2026.

Στην Κίνα, μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα έχουμε δράση και εκεί. Αποφάσεις θα παρθούν εντός της εβδομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί δύο αγωνιστικές στην φάση των ομίλων. Αυτό που σκέφτονται είναι να γίνει η διοργάνωση τον Αύγουστο και να ολοκληρωθεί τέλος του χρόνου.

Η διοργάνωση είναι στα ημιτελικά, το καλοκαίρι στην Αφρική οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο για το αν θα έχουμε και πάλι δράση.