Τέμπας: «Ο Ινφαντίνο βρίσκεται πίσω από την European Super League»

Gazzetta team
Τέμπας: «Ο Ινφαντίνο βρίσκεται πίσω από την European Super League»

bet365

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας σόκαρε τις τοποθετήσεις του για τη European Super League και εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο.

Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου έριξε τις... βόμβες του ξανά κι έδειξε υπεύθυνο για τη European Super League τον Τζάνι Ινφαντίνο. «Ο πρόεδρος της FIFA είναι πίσω από την European Super League και του το έχω πει προσωπικά. Το έχω πει στο παρελθόν (Ιανουάριο) και θα το πω ξανά, πίσω από όλο αυτό βρίσκεται ο Ινφαντίνο. Πιέζει καταστάσεις, λέει πράγματα. Το συγκεκριμένο πλάνο απέτυχε αλλά δεν έχει τελειώσει, παρόλα αυτά δεν μπορεί να εκτελεστεί χωρίς την αρωγή των αγγλικών ομάδων», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου, Χαβιέρ Τέμπας.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED