Απίστευτος Ρόμπεν: Στα 37 του οδηγεί την Γκρόνινγκεν στην Ευρώπη (pics)

Απίστευτος Ρόμπεν: Στα 37 του οδηγεί την Γκρόνινγκεν στην Ευρώπη (pics)

Απίστευτος Ρόμπεν: Στα 37 του οδηγεί την Γκρόνινγκεν στην Ευρώπη (pics)

bet365

Τι κι αν διανύει το 37ο έτος της ηλικίας του; Ο Άριεν Ρόμπεν τρέχει ακατάπαυστα, σκοράρει, μοιράζει ασίστ και οδηγεί την Γκρόνινγκεν στην Ευρώπη!

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Άριεν Ρόμπεν αναίρεσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, την Γκρόνινγκεν. Ωστόσο, ο σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο ντεμπούτο του με την Αϊντχόφεν τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Ωστόσο την Κυριακή (09/05) επέστρεψε στα γήπεδα και για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα Γκρόνινγκεν, πήρε θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας του, στον αγώνα με την Έμεν.

Ο άλλοτε άσος της Μπάγερν φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και κατάφερε μέσα σε διάστημα 10 λεπτών να μοιράσει δύο ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει και το τρίποντο με 4-0 επί της Έμεν. Μάλιστα, αυτή η νίκη ήταν ιδιαίτερη σημαντική για την Γκρόνινγκεν, καθώς έφτασε τους 49 βαθμούς, ούσα στην 7η θέση και σχεδόν έχει «σφραγίσει» την έξοδό της στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα