Αγγλικά media: «Η Φόρεστ παίρνει τον Συριανό, επικεφαλής αναλύσεων της Στουτγκάρδης»

Δημήτρης Τομαράς
Αγγλικά media: «Η Φόρεστ παίρνει τον Συριανό, επικεφαλής αναλύσεων της Στουτγκάρδης»

bet365

Από την Αγγλία μεταδίδεται πως η Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζεται να κλείσει τον Γιώργο Συριανό, Head of Data Analytics στην ομάδα της Στουτγκάρδης.
Ειδικότερα η Nottingham Post μεταδίδει πως ο Συριανός θα κλείσει σε επιτελικό ρόλο στο τμήμα αξιολόγησης και scouting. Ο Γιώργος Συριανός - που είχε δώσει συνέντευξη στο Gazzetta και τον Θάνο Σαρρή το 2018 - είναι Head of Data Analytics στην ομάδα της Στουτγκάρδης. Δηλαδή επικεφαλής στο σκέλος των αναλύσεων.
Όσο για τον Βρέντζο - CEO της Φόρεστ και πρώην του Ολυμπιακού - αρκετές πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι μπορεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό (και να μην είναι ο μόνος από τον σύλλογο της Φόρεστ για τον οποίο μπορεί να γίνει αυτό) ή να πάει σε άλλον ρόλο στη Φόρεστ. Πάντως το πιθανότερο παραμένει ότι θα αποχωρήσει τελείως από τη Φόρεστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED