Athletic: «Πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βρέντζος και να αφήσει τη Νότιγχαμ»

Gazzetta team
Athletic: «Πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βρέντζος και να αφήσει τη Νότιγχαμ»

bet365

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Athletic», ο CEO της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιάννης Βρέντζος, είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη βρετανική ομάδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Τέιλορ του «Athletic» αναφέρει ότι το μέλλον του Γιάννη Βρέντζου στη Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στον «αέρα». Ότι ο CEO της βρετανικής ομάδας, μεγαλομέτοχος της οποίας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα και ενόψει καλοκαιριού να αφήσει το πόστο που κατείχε τα τελευταία χρόνια στους «ρεντς».

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, αλλά και πως επίκεινται αλλαγές στη διοίκηση του κλαμπ.

Ο Βρέντζος έχει το πόστο του CEO στη Νότιγχαμ από τον Μάιο του 2017, από το 2010 ήταν διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος στον Ολυμπιακό και φυσικά είναι στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και αρκετά χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα