Τσόλακ: «Είμαι χαρούμενος, θέλω να μείνω στη Μάλμε» (vids)

Τσόλακ: «Είμαι χαρούμενος, θέλω να μείνω στη Μάλμε» (vids)

bet365

O Κροάτης επιθετικός, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο του γκολ στο σουηδικό πρωτάθλημα και κάνει σκέψεις παραμονής στη Μάλμε.

Ο Αντόνιο Τσόλακ άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα της Μάλμε πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στην εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Εστερσουντ.

Ο Κροάτης επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, με κοντινή προβολή, αλλά το πρώτο του γκολ στο σουηδικό πρωτάθλημα δεν ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο 27χρονος σέντερ φορ αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που είχε το προηγούμενο διάστημα, έχοντας βρεθεί θετικός στον κορονοϊό, ενώ όπως τόνισε δε θα έλεγε όχι στην παραμονή του στη Μάλμε, όπου αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος του 2021.

«Ναι θα το ήθελα. Περνάω καλά εδώ. Η ομάδα, οι ιθύνοντες του συλλόγου και οι οπαδοί με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν και αυτό σημαίνει πολλά για έναν ποδοσφαιριστή. Ότι συζητάμε με την ομάδα μένει μεταξύ μας, αλλά όλοι βλέπουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Τι θα γίνει στο μέλλον; Θα δούμε», υποστήριξε.

Photos: www.mff.se

 

Τελευταία Νέα