European Super League: Το twitter κατακεραυνώνει μια ιδέα χτισμένη στα λεφτά! (pics)

European Super League: Το twitter κατακεραυνώνει μια ιδέα χτισμένη στα λεφτά! (pics)

bet365

Στο twitter, οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την είδηση της δημιουργίας της European Super League, μόνο... μπράβο δεν δίνουν στην κίνηση των 12 μεγάλων για τη δημιουργία της δικής τους Λίγκας.

Η είδηση της δημιουργίας της European Super League έχει σκάσει ως βόμβα στο χώρο του ποδοσφαίρου παγκοσμίως και ο κρότος που έχει δημιουργηθεί δεν έχει ηχήσει καλά σε κανέναν!

Μαν. Γιουνάιτεντ, Μαν. Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Αρσεναλ, Τότεναμ, Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μίλαν και Ιντερ ανακοίνωσαν ότι δημιουργούν δική τους Λίγκα, πηγαίνοντας κόντρα στην UEFA και στο Champions League. Ο πολιτικός κόσμος έχει εκφράσει ήδη τις αντιρρήσεις του. Μακρόν και Τζόνσον έκαναν σαφές ότι είναι αντίθετοι με αυτήν την πρωτοβουλία. Στο ίδιο πνεύμα είναι κι οι δηλώσεις του Γκάρι Νέβιλ, όπως κι ο Φέργκιουσον.

Στο twitter δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασκούν κριτική σε Φλορεντίνο Πέρεθ, Ανιέλι, Γκλέιζερ και λοιπούς ιδρυτές της εν λόγω Λίγκας.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία του Bleacher Report όπου τα ιδρυτικά μέλη της European Super League ανάβουν πούρα καίγοντας δολάρια.

Φυσικά δεν είναι το μόνο Μέσο που στέκεται στον παράγοντα «λεφτά».

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για μαφία:Κάποιοι άλλοι δεν έχουν καν καταλάβει το format του νέου πρωταθλήματος. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ στο gazzetta.gr.Η «επίσημη μπάλα» του πρωταθλήματος:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα