Ανρί: Σβήνει τα social media μέχρι να σταματήσουν τα ρατσιστικά μηνύματα!

Κώστας Ζάλιαρης
Ανρί: Σβήνει τα social media μέχρι να σταματήσουν τα ρατσιστικά μηνύματα!

bet365

Ο Τιερί Ανρί προέβη πρώτος σε μια κίνηση που αν τον ακολουθήσουν κι άλλοι επιφανείς αθλητές και επώνυμοι, θα αλλάξουν τα social media και θα καταπολεμηθεί το φαινόμενο των ρατσιστικών μηνυμάτων!

Ο Ανρί έχοντας απηυδήσει από την έχθρα του κόσμου και το μίσος που μπορεί να γίνονται αποδέκτες οι ποδοσφαιριστές έπειτα από κακές εμφανίσεις, με τους θύτες να προστατεύονται από την ανωνυμία και να βγάζουν όλη την αγένεια και την έλλειψη εκπαίδευσής τους πίσω από ένα πληκτρολόγιο, ανακοίνωσε πως θα κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media!

«Είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις έναν λογατιασμό και να κάνεις μπούλινγκ ή να βρίσεις κάποιον χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες αφού σε προστατεύει η ανωνυμία. Μέχρι να αλλάξει αυτό, απέχω από α social media» έγραψε ο Γάλλος θρύλος!

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED