Ρούμπεν Αμορίμ: Κίνδυνος αποκλεισμού 1-6 χρόνων για απάτη!

Ρούμπεν Αμορίμ: Κίνδυνος αποκλεισμού 1-6 χρόνων για απάτη!

Gazzetta team
Ρούμπεν Αμορίμ: Κίνδυνος αποκλεισμού 1-6 χρόνων για απάτη!

bet365

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Ρούμπεν Αμορίμ κατηγορείται για απάτη από την πορτογαλική επιτροπή προπονητών, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με ποινή αποκλεισμού 1-6 ετών από τη δράση.

Απίθανο κι όμως αληθινό. Ο προπονητής της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος την οδηγεί εκ του ασφαλούς στο πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια, κατηγορείται για απάτη από την πορτογαλική Επιτροπή Προπονητών και αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού από κάθε αθλητική δραστηριότητα ενός ως έξι χρόνια!

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Αμορίμ είχε υπογράψει συμβόλαιο πρώτου προπονητή διότι δεν είχε εκδοθεί ακόμη το αντίστοιχο δελτίο, ενώ στα αρχεία της Ομοσπονδίας είχε εγγραφεί ως βοηθός.

Παρ’ όλα αυτά, η πλευρά του συλλόγου, η οποία και έφερε η ίδια στο φως την κατηγορία μέσω ανακοίνωσης, φαίνεται πως ήταν ενήμερη κι επομένως αισιόδοξη για την υπόθεση, έχοντας δώσει τα χέρια μία εβδομάδα νωρίτερα με τον Πορτογάλο τεχνικό για ανανέωση συμβολαίου.

Στην ανακοίνωσή της, μάλιστα, διαβεβαιώνει τα μέλη του κλαμπ πως δεν υπάρχει νομική βάση για να στηρίξει τον κίνδυνο αποκλεισμού 1-6 ετών και κάνει λόγο για «πρωτοφανή και σουρεαλιστική υπόθεση στα χρονικά του πορτογαλικού ποδοσφαίρου».

 

Τελευταία Νέα