ΠΑΟΚ: «Χάλασε του Μίσιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

ΠΑΟΚ: «Χάλασε του Μίσιτς στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ»

bet365

Τι αναφέρει νέο δημοσίευμα στην Κροατία αναφορικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Γιόσιπ Μίσιτς.

Από το πρωί της Δευτέρας (19/10) δημοσιεύματα στην Κροατία ήθελαν την Ντιναμό Ζάγκρεμπ να έχει μπει σφήνα στην υπόθεση απόκτησης του Γιόσιπ Μίσιτς.

H πρωταθλήτρια ομάδα της Κροατίας έκανε κάποιες επαφές τόσο με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή, όσο και με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του, ωστόσο δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους Πορτογάλους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «Sportske Jutarnji».

Μάλιστα στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων σταμάτησαν χωρίς να υπάρχει συμφωνία, καθώς οι άνθρωποι της κροατικής ομάδας, εκνευρίστηκαν («δεν έχουμε ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μας») με τη στάση των παραγόντων της Σπόρτινγκ, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών στην Κροατία.

Στο ίδιο κείμενο ο δημοσιογράφος Ντάβοριν Ολιβάρι αναφέρει ότι και ο Μίσιτς δεν είχε πρόβλημα να υπογράψει στην Ντιναμό, καθώς είχε σχέδια στο Ζάγκρεμπ, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί το θέμα και αν δεν υπάρξει κάποια διαφοροποίηση, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας, να προχωρήσει τον Ιανουάριο στο δανεισμό του Κροάτη ποδοσφαιριστή και το ερχόμενο καλοκαίρι στην αγορά του.

 

Τελευταία Νέα