Τι ισχύει με Μίσιτς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Gazzetta team
Τι ισχύει με Μίσιτς και Ντινάμο Ζάγκρεμπ

bet365

Καμία συμφωνία δεν υπάρχει μεταξύ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Γιόσιπ Μίσιτς, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το πρωί της Δευτέρας (19/10).

Ο Κροάτης δημοσιογράφος, Άντε Σούσιτς, αφού αρχικά αποκάλυψε πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον Μίσιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη συνέχεια με νέο tweet, τόνισε πως ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί Plan B για τους Κροάτες.

Ο Μίσιτς, έχει δηλώσει στο περιβάλλον του, πως αν έπρεπε να διαλέξει μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, αυτή είναι ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, αυτό δεν είναι αποκλειστικά στο χέρι του, μιας και συμβάλλουν άλλοι παράγοντες για τη συγκεκριμένη συμφωνία.

Από την άλλη βέβαια, Μέσα στην Κροατία αναφέρουν πως η Ντιναμό ασκεί έντονη πίεση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, για τον Μίσιτς και την παραχώρησή του, τονίζοντας πως έχει δώσει διορία στον παίκτη να απαντήσει μέχρι αύριο (20/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα