Σέλτικ: Αγριο κράξιμο στον Μπολινγκολί που έσπασε την καραντίνα (pic)

Σέλτικ: Αγριο κράξιμο στον Μπολινγκολί που έσπασε την καραντίνα (pic)

Κώστας Τόπας
Σέλτικ: Αγριο κράξιμο στον Μπολινγκολί που έσπασε την καραντίνα (pic)

bet365

Τρεις αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Σκωτίας, που αφορούν τις ομάδες των Σέλτικ και Αμπερντίν, αναβλήθηκαν εξαιτίας κορονοϊού.

Συμφωνία μεταξύ της του υπουργού Υγείας της Σκωτίας και των ανθρώπων της Λίγκας, σχετικά με την αναβολή των αγώνων, εξαιτίας 8 ποδοσφαιριστών της Αμπερντίν που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από επίσκεψη τους σε μπαρ αλλά και του αμυντικού της Σέλτικ, Μπολινγκόλι Μπόμπο, ο οποίος «έσπασε» την καραντίνα.

Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «Κελτών», αναχώρησε αεροπορικώς για Ισπανία χωρίς να ειδοποιήσει την ομάδα του και μάλιστα αγωνίστηκε απέναντι στη Κίλμανροκ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου ήταν βασικός και ο Βασίλης Μπάρκας, χωρίς προηγουμένως να έχει τεθεί για κάποιο διάστημα σε καραντίνα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλει σε κίνδυνο τους υπόλοιπους συμπαίκτες και τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή, με την διοίκηση της Σέλτικ να ζητάει χαρακτηριστικά συγγνώμη, για την συμπεριφορά του παίκτη της.

Ο προπονητής της, Νιλ Λένον, κριτίκαρε τον Μπολινγκολί: «Ήμασταν απολύτως τρομαγμένοι. Ο σύλλογος τηρούσε πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Προσπαθούμε να συνεχίζουμε να παίζουμε και έχουμε απογοητευτεί από τις εγωιστικές πράξεις ενός ατόμου. Προπονήθηκε όλη την εβδομάδα και έβαλε σε ρίσκο όλους τους παίκτες».

«Τα συγκεκριμένα παιχνίδια αναβλήθηκαν υπό το φως των συνεχιζόμενων περιορισμών στο Αμπερντίν, αλλά και της είδησης ότι ο παίκτης της Σέλτικ, Μπολί Μπολινγκολί-Μπομπό παραβίασε τις κυβερνητικές οδηγίες περί δημόσιας υγείας και τα πρωτόκολλα του ποδοσφαίρου», αναφέρει από την άλλη η ανακοίνωση της Λίγκας.

 

Τελευταία Νέα