Φαμαλικάο - Μπενφίκα 1-1: Το έδωσε στην Πόρτο! (vid)

Gazzetta team
Φαμαλικάο - Μπενφίκα 1-1: Το έδωσε στην Πόρτο! (vid)

bet365

Η Μπενφίκα... κόλλησε κι απέναντι στη Φαμαλικάο (1-1) και πλέον έδωσε την ευκαιρία στην Πόρτο με νίκη την επόμενη αγωνιστική να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια Πορτογαλίας!

Η απογοητευτική πορεία της Μπενφίκα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία συνεχίζεται. Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, έφερε ισοπαλία 1-1 με την Φαμαλικάο με αποτέλεσμα να βρεθεί στο -8 από την κορυφή, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Με βασικό τον Βλαχοδήμο και τον Σάμαρη να μπαίνει αλλαγή στο 81', η Μπενφίκα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι καθώς άνοιξε το σκορ στο 37' με τον Πίτσι. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά μέχρι τέλους. Η ομάδα της Λισαβόνας δεν μπόρεσε να βρει ένα δεύτερο τέρμα, με αποτέλεσμα να το... πληρώσει! Ο Γκούγκα, μετά από ασίστ του Μαρτίνς, ισοφάρισε σε 1-1 κι έδωσε ίσως την χαριστική βολή στην Μπενφίκα όσο αφορά την μάχη του τίτλου.

Νωρίτερα η Πόρτο, είχε κάνει το καθήκον της, επικρατώντας 1-3 της Τοντέλα, με τέρματα των Περέιρα, Μαρέγκα, Βιεϊρά στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ ο Ρονάν είχε μειώσει για τους γηπεδούχους. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Οπόρτο, αντιμετωπίζει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και με ισοπαλία (σ.σ. υπερτερεί σε ισοβαθμία με την Μπενφίκα) ή με νίκη θα στεφθεί πρωταθλήτρια Πορτογαλίας για 29η φορά στην ιστορία της, κατακτώντας τον τίτλο για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

 

Τελευταία Νέα