Αυστρία: Και ο Φούντας το... βιολί του

Αυστρία: Και ο Φούντας το... βιολί του

Gazzetta team
Αυστρία: Και ο Φούντας το... βιολί του

bet365

Ο Ταξιάρχης Φούντας συνδύασε με γκολ την πρόβα τζενεράλε της Ραπίντ Βιέννης ενόψει της επανέναρξης του αυστριακού πρωταθλήματος.

Πριν από την διακοπή (και) του αυστριακού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Ταξιάρχης Φούντας μετρούσε 14 γκολ σε 19 παιχνίδια με την Ραπίντ Βιέννης.

Μεσολάβησε η δίμηνη διακοπή, το πρωτάθλημα επαναρχίζει και ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει ξεχάσει την... τέχνη του, αφού σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στην φιλική νίκη με 3-0 επί της Χορν.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο ο Φούντας σημείωσε άλλο ένα γκολ το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, χρησίμευσε ως πρόβα τζενεράλε της Ραπίντ για την επανέναρξη, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδας της πρωτεύουσας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ζάλτσμπουργκ (Τετάρτη 3/6), η οποία μπαίνει ως πρωτοπόρος στα πλέι οφ, μετά την τιμωρία της Λίντσερ για παραβίαση του πρωτοκόλλου υγείας στις προπονήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα