«Από 1η Ιουλίου ο Διαμαντάκος θα αγωνίζεται στην Χάιντουκ»

«Από 1η Ιουλίου ο Διαμαντάκος θα αγωνίζεται στην Χάιντουκ»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Χάιντουκ Σπλιτ, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στον κροατικό Τύπο ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή, Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονταν οι φήμες για την αποχώρηση του Διαμαντάκου από την Σεντ Πάουλι με προορισμό την Κροατία και την Χάιντουκ Σπλιτ. Τώρα ήρθε η επιβεβαίωση από τον ίδιο τον εκπρόσωπο του 27χρονου επιθετικού.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Θεόφιλος Καρασαββίδης στην 24 Sata, ο Διαμαντάκος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Χάιντουκ. «Ο Δημήτρης θα είναι παίκτης της Σεντ Πάουλι μέχρι τις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα μετακομίσει στην Χάιντουκ. Η Χάιντουκ είναι σπουδαίο κλαμπ γνωστό σε όλη την Ευρώπη το οποίο συμμετέχει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Βρισκόμασταν σε επαφές για αρκετό διάστημα και όταν μας κάλεσε ο Ιβάν Πορομπίγια (τεχνικός διευθυντής της Χάιντουκ) δεν το σκεφτήκαμε δεύτερη φορά».

Στην Χάιντουκ ο άλλοτε φορ του Ολυμπιακού θα βρει τον Ιγκόρ Τούντορ στην άκρη του πάγκου, αλλά και τον Ζάιρο ο οποίος αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα