Σουάρες και Κούμαν μιμούνται τον Φαν Ντάικ και βοηθούν την Χρόνινγκεν

Gazzetta team
Σουάρες και Κούμαν μιμούνται τον Φαν Ντάικ και βοηθούν την Χρόνινγκεν

bet365

Μετά τον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, στο πλευρό της γεμάτης οικονομικά προβλήματα Χρόνινγκεν στάθηκαν ακόμα δύο επώνυμα «παιδιά» της, ο Λουίς Σουάρες και ο Ρόναλντ Κούμαν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ ανακοίνωσε ότι αγόρασε τέσσερα εισιτήρια διαρκείας της Χρόνινγκεν, μια από τις ομάδες που τον βοήθησαν να αναδειχθεί, τα οποία και θα κληρωθούν μεταξύ φιλάθλων που δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Ο θηριώδης αμυντικός της Λίβερπουλ θέλησε έτσι να δώσει μια μικρή χείρα βοηθείας στον ολλανδικό σύλλογο, ο οποίος περνάει πολύ δύσκολες στιγμές από οικονομικής πλευράς, με αποτέλεσμα να κινηθούν και άλλα επώνυμα «παιδιά» της για την στήριξή του.

Ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος έπαιξε μόλις μια σεζόν στην ομάδα προτού μεταγραφεί στον Άγιαξ, ανακοίνωσε ότι επίσης θα βοηθήσει, χωρίς πάντως ο Ουρουγουανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα να διευκρινίσει ποια θα είναι αυτή η βοήθεια.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Έρβιν ξεκίνησε την καριέρα του στην Χρόνινγκεν, ανακοίνωσε ότι αγόρασε και ο ίδιος τέσσερα διαρκείας, τα οποία έθεσε στην διάθεση του συλλόγου για να δοθούν σε φιλάθλους που δεν έχουν την δυνατότητα να τα αγοράσουν.

 

Τελευταία Νέα