Κορονοϊός – Πορτογαλία: Αγώνες κάθε μέρα προβλέπει το καλαντάρι της επανέναρξης

Gazzetta team
Κορονοϊός – Πορτογαλία: Αγώνες κάθε μέρα προβλέπει το καλαντάρι της επανέναρξης

bet365

Αγώνες κάθε μέρα προβλέπει το καλαντάρι της επανέναρξης του πορτογαλικού πρωταθλήματος, από τις 4 Ιουνίου.

Θα... χορτάσουν μπάλα στην Πορτογαλία, όταν το πρωτάθλημα επαναρχίσει, στις 4 Ιουνίου. Όπως αποκάλυψε η εκτελεστική διευθυντής της Λίγκας, Σόνια Καρνέιρο, το καλαντάρι των εναπομεινασών δέκα αγωνιστικών προβλέπει αγώνες κάθε μέρα!

«Θα έχουμε ποδόσφαιρο από Δευτέρα μέχρι Κυριακή, με εξαίρεση κάποιες ημέρες του Ιουλίου, όπου αυτό δεν θα είναι εφικτό» εξήγησε η Καρνέιρο σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rádio Renascença», προσθέτοντας ότι «οι φίλαθλοι θα σκοτώσουν την πείνα για μπάλα που είχαν αυτούς τους δυόμισι μήνες της καραντίνας».

Η «σιδηρά κυρία» της Λίγκας επισήμανε ακόμα ότι «θα είναι οκτώ φανταστικές εβδομάδες ποδοσφαίρου. Δουλεύουμε με τα τηλεοπτικά δίκτυα για την διαμόρφωση των ωραρίων, πάντα όμως σε συνεννόηση με τις ομάδες, οι οποίες θα έχουν έναν μίνιμουμ ξεκούρασης τριών – τεσσάρων ημερών».

Στόχος της πορτογαλικής Λίγκας είναι το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας (αυτά των υπολοίπων κατηγοριών διακόπηκαν οριστικά) να αρχίσει στις 4 Ιουνίου και να ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED