Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μεταφέρουν σε άλλη τοποθεσία το άγαλμα

Gazzetta team
Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Μεταφέρουν σε άλλη τοποθεσία το άγαλμα

bet365

Μετά τους βανδαλισμούς, το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα φύγει από το προαύλιο του γηπέδου της Μάλμε και θα εγκατασταθεί αλλού.
Το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εγκαινιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο προαύλιο του γηπέδου της Μάλμε. Ωστόσο, οι οπαδοί της ομάδας εξοργίστηκαν όταν ο Σουηδός σταρ εξαγόρασε το 23.5% του πλειοψηφικού πακέτου της Χάμαρμπι. Οι εξοργισμένοι οπαδοί της Μάλμε βανδάλισαν αρκετές φορές το άγαλμα του Ζλάταν κι έκτοτε αφαιρέθηκε για επισκευή και φυλάχθηκε σε μυστικό μέρος. Ετσι, θα ζητηθεί από τη Μάλμε να βρει ένα πιο κατάλληλο και λιγότερο επικίνδυνο μέρος για να τοποθετήσει το άγαλμα, μετά το καλοκαίρι.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED