Κασίγιας: «Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω αν μπορείς να κρατήσεις αποστάσεις»

Κώστας Τόπας
Κασίγιας: «Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω αν μπορείς να κρατήσεις αποστάσεις»

bet365

Ο Ικέρ Κασίγιας μίλησε για την πιθανή επανέναρξη πρωταθλημάτων αλλά και για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τα οποία θα πρέπει να τηρούνται από τους ποδοσφαιριστές.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ικέρ Κασίγιας σε live μετάδοση που είχε στο Instagram, με τον Πάου Γκασόλ.

Ο Κασίγιας διαβεβαίωσε σε συνομιλία με τον Γκασόλ ότι «τώρα υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την προεδρία της Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου», στην οποία είναι υποψήφιος, και επεσήμανε ότι εξαιτίας της πανδημίας όλα έχουν πάει πίσω.

«Τα πράγματα είναι σταματημένα αυτή τη στιγμή. Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά. Αυτό ήταν μια οπισθοδρόμηση για όλους, όχι μόνο για μένα. Αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την προεδρία του RFEF. Πρέπει να επικεντρωθούμε στους συνανθρώπους μας. Να είναι καλά στην υγεία τους.

Καταλαβαίνω πως και το ποδόσφαιρο πρέπει να συνεχίσει. Ολοι οι άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους και να συνεχίσουν με προφυλάξεις. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω ωστόσο αν μπορούν να κρατήσουν αυτά τα δύο μέτρα αποστάσεως που ζητούν. Είναι περίπλοκο. Το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά ελπίζω ότι τα πράγματα θα πάνε καλά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NEWS FEED