Ινφαντίνο: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο» (vid)

Κώστας Τόπας
Ινφαντίνο: «Υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν, δεν μπορούμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Κανένα ρίσκο δεν θα παρθεί σχετικά με την επανέναρξη του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Ινφαντίνο ήταν ένας από τους καλεσμένους του Ρονάλντο στη ζωντανή μετάδοση που έκανε ο Βραζιλιάνος στα social media. Μάλιστα, ο πρόεδρος της FIFA ρωτήθηκε σχετικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν ώστε τα πρωταθλήματα να ξεκινήσουν και πάλι.

«Το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα, δεν πρέπει να πιέζουμε κανέναν. Όσο υπάρχει ρίσκο δεν θα παίζουμε και αν πρέπει να περιμένουμε, θα περιμένουμε για μία, δύο ή τρεις εβδομάδες.

Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι που πεθαίνουν. Και βλέπουμε πως ακόμη υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση. Στην Ιταλία τα νούμερα δείχνουν να πέφτουν, πήραν τα σωστά μέτρα. Οι γιατροί είναι πραγματικοί ήρωες, είναι σαν ένας πόλεμος.

«Θέλουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε, να δούμε ποδόσφαιρο, αλλά τώρα η προτεραιότητα είναι η υγεία. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το ποδόσφαιρο δεν είναι η προτεραιότητα. Στενάχωρο, αλλά έτσι είναι. Όσον αφορά το καλεντάρι; Καλή ερώτηση. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε τις ζωές των ανθώπων για έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Θα παίξουμε όταν μπορούμε, ίσως τον Ιούλιο, ίσως τον Αύγουστο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα