Συνθήματα: Τραγούδια της εξέδρας που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Συνθήματα: Τραγούδια της εξέδρας που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν! (vids)

bet365

Το τραγούδι των Γάλλων για τον εορτάζοντα, Ενγκολό Καντέ, έδωσε το ερέθισμα για να θυμηθούμε και να... σιγοτραγουδήσουμε όλοι ορισμένα από τα ποδοσφαιρικά συνθήματα και τα τραγούδια που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις!

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Όποιο χρώμα κι αν έχει το «στρατόπεδο» στο οποίο βρίσκεσαι, ό,τι κι αν μπορεί να λέει το σύνθημα της δικής σου ομάδας εις βάρος κάποιας άλλης, δεν γίνεται να μην αναγνωρίσεις τη φαντασία και τον διασκεδαστικό χαρακτήρα ορισμένων τραγουδιών που έχουν ακουστεί στην εξέδρα.

Οι Γάλλοι το 2018 πανηγυρίζοντας για το Μουντιάλ αποθέωσαν με ένα αρκετά ευρηματικό σύνθημα τον Καντέ για... όσα έκανε στον Μέσι, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα που όταν πρωτοακούστηκαν προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις και φυσικά μας έκαναν ν' ακολουθήσουμε τον ρυθμό.

Ποιος να ξεχάσει το τρομερό Will Creeg's on fire για τον Βορειοϊρλανδό που κάποτε έκανε... παπάδες και αυτό το σύνθημα έγινε το... soundtrack του Euro 2016;

Βέβαια, στους περσινούς πανηγυρισμούς του Άγιαξ στο Άμστερνταμ μετά από μια μαγική σεζόν, ο Τάντιτς είχε την τιμητική του. Άκουσε από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο να το τραγουδάει κι εκείνος το χόρεψε με την ψυχή του...

Και επιπλέον, το «Three Little Birds» του Μπομπ Μάρλεϊ, δεν λείπει από το... ρεπερτόριο του κόσμου του Αίαντα!

Ο Φαν Ντάικ στη Λίβερπουλ έχει το δικό του σύνθημα, το οποίο έχει τραγουδήσει με πάθος και ο Τζέιμι Κάραγκερ επί σκηνής, παρέα με τον Τζέιμι Γουέμπστερ:

Κι αφού πιάσαμε τους «κόκκινους», ο Μπόμπι Φιρμίνο που έχει πλέον διαφοροποιήσει στον απόλυτο βαθμό τον ποδοσφαιρικό του ρόλο, έχει το δικό του σύνθημα, το οποίο τραγουδούν ενίοτε και οι συμπαίκτες του! Si Senor...

Ο Πεπ από την πλευρά του έχει ένα αποθεωτικό σύνθημα με το όνομά του και έχει δείξει ότι του αρέσει πολύ... Νερό στην υγειά του πίνουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι και δικαιολογημένα!

Και φυσικά από ένα τέτοιο θέμα δεν θα μπορούσε να λείπει το... θεότρελο σύνθημα για τους αδερφούς Τουρέ! Τόσο τρελό και ρυθμικό, που οι παίκτες της Λίβερπουλ και ο Στίβεν Τζέραρντ είχαν τρελαθεί με αυτό! Θυμηθείτε τον... χαμό που έκαναν...

Οι οπαδοί της Σαν Λορέντζο, πάντως, μια χαρά το απολαμβάνουν και το δημοφιλές τραγούδι Despacito έδωσε εξαιρετικό ρυθμό για να φτιάξουν ένα νέο δικό τους σύνθημα με πολύ χορό!

Και κλείνουμε την λίστα με έναν ελληνικό τόνο... Και ποιος δεν το έχει τραγουδήσει...

 

Τελευταία Νέα