Λευκορωσία: Γεμάτες εξέδρες και «έκρηξη» πανηγυρισμών στο ματς της Μπάτε (pics & vid)

Λευκορωσία: Γεμάτες εξέδρες και «έκρηξη» πανηγυρισμών στο ματς της Μπάτε (pics & vid)

Gazzetta team
Λευκορωσία: Γεμάτες εξέδρες και «έκρηξη» πανηγυρισμών στο ματς της Μπάτε (pics & vid)

bet365

Μοιάζει εικόνα από παράλληλο σύμπαν, αλλά εν μέσω κορονοϊού οι Λευκορώσοι οπαδοί χαίρονται στο έπακρο το παιχνίδι, με τους φίλους της Σλάβια Μοζίρ να πανηγυρίζουν τεράστια νίκη επί της Μπάτε Μπορίσοφ (2-1).

Οι εικόνες που μας έρχονται από το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας θυμίζουν την κανονικότητα, μας κάνουν και λίγο να… ζηλεύουμε αν θέλετε. Πολλά επίπεδα πιο χαμηλά από την Νο1 προτεραιότητα, που είναι η υγεία μας τούτες τις μέρες που ο κορονοϊός καραδοκεί, οι απανταχού υποστηρικτές των ομάδων τους θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση των Λευκορώσων οπαδών, εκεί που ευελπιστούν να επιστρέψουν μόλις ξεμπερδέψουμε μια και καλή από την κρίση του ιού Covid-19.

Η τοπική Premier League είναι το μοναδικό πρωτάθλημα που συνεχίζεται εν μέσω κορονοϊού εντός ευρωπαϊκών συνόρων και σήμερα (28/3), ο κόσμος έδωσε δυναμικά το παρών στις εξέδρες, στα τέσσερα παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής.

Οι οπαδοί της Σλάβια Μοζίρ συγκεκριμένα, πανηγύρισαν τεράστια νίκη επί της Μπάτε Μπορίσοφ και με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή γιόρτασαν χαρούμενοι, στο «Γιουνόστ», χωρητικότητας μόλις 3,5 χιλιάδων θεατών.

Μάλιστα, η αναμέτρηση έκρυβε και ένα υπέροχο γκολ από μεριάς φιλοξενούμενων, από τον Ισλανδό Βίλουμσον (32'-48' τα γκολ της ανατροπής από τον Μελνίκοφ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα