Ο προπονητής της Μπράγκα αναλαμβάνει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Gazzetta team
Ο προπονητής της Μπράγκα αναλαμβάνει την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

bet365

Ο Ρούμπεν Αμορίμ θα είναι ο νέος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με τον 35χρονο τεχνικό να αναλαμβάνει άμεσα και την Μπράγκα να βάζει στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατ. ευρώ.

Ούτε Φερέιρα ούτε Μαρτίνς για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τα «λιοντάρια» ετοιμάζονται να δώσουν τα ηνία της ομάδας στην φετινή αποκάλυψη του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, τον Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο 35χρονος τεχνικός ανέλαβε την Μπράγκα μόλις τον Δεκέμβριο μετά την αποχώρηση του Σα Πίντο και με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ αποτελεσμάτων (10 νίκες σε συνολικά 13 ματς αλλά και μια κατάκτηση Λιγκ Καπ) προκάλεσε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ.

Το κόστος δεν θα είναι φθηνό για τα «λιοντάρια», αφού θα δώσουν το ποσό των 10 εκατ. ευρώ στην Μπράγκα για να τον αφήσει αφού ο Αμορίμ δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για 2,5 χρόνια.

Πλέον με την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αμορίμ η Μπράγκα από τις πωλήσεις προπονητών (!) την φετινή σεζόν θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 12,5 εκατ. ευρώ αφού να θυμίσουμε το καλοκαίρι είχε λάβει 2,5 εκατ. ευρώ από τον ΠΑΟΚ για να αφήσει τον Αμπελ Φερέιρα.

 

Τελευταία Νέα