Τετράμηνος αποκλεισμός στον Στάριτζ, τέλος από την Τράμπζονσπορ

Gazzetta team
Τετράμηνος αποκλεισμός στον Στάριτζ, τέλος από την Τράμπζονσπορ

bet365

Η τιμωρία που είχε επιβληθεί το καλοκαίρι στον Ντάνιελ Στάριτζ για παράνομο στοιχηματισμό αυξήθηκε σε τέσσερις μήνες αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 170 χιλιάδων ευρώ, εξέλιξη που οδήγησε την Τράμπζονσπορ να λύσει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Νέο αποκλεισμό, αυτήν τη φορά πολλαπλάσιο σε διάρκεια επέβαλλε η FA στον Ντάνιελ Στάριτζ, για την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού που ξέσπασε το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά από ένσταση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στα ευρύματα της έρευνας σε πρώτο χρόνο, η ποινή αποκλεισμού του από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες αυξήθηκε στους τέσσερις μήνες και ως εκ τούτου, η Τράμπζονσπορ με την οποία είχε υπογράψει τον Αύγουστο, ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του.

Στην επίσημη δήλωσή του, το τουρκικό κλαμπ ξεκαθάρισε ότι ο Βρετανός στράικερ αποποιήθηκε αναμενόμενα των απολαβών που προβλέπονταν στην τριετή σύμβασή του, κάτι που συνδυαστικά με το διπλάσιο πρόστιμο που του επιβλήθηκε (170 από 85 χιλιάδες ευρώ), καθιστά «εξοντωτική» την τιμωρία.

Συν τοις άλλοις, ο άλλοτε στράικερ των Λίβερπουλ και Τσέλσι θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του για μετά τη λήξη της ποινής, με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ να φαντάζει φαβορί για να τον υπογράψει.

 

Τελευταία Νέα