Κύπρος: Σύλληψη διαιτητή και προέδρου ομάδας!

Gazzetta team
Κύπρος: Σύλληψη διαιτητή και προέδρου ομάδας!

bet365

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, συνελήφθησαν ο ρέφερι Ανδρέας Κωνσταντίνου και ο πρόεδρος της Αγίας Νάπας (και πρώην διαιτητής) Δημήτρης Μασιάς.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Κύπρο με τις καταγγελίες για στημένα παιχνίδια. Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, η αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη του διαιτητή Ανδρέα Κωνσταντίνου, σε σχέση με υπόθεση χειραγώγησης αγώνα και επηρεασμού αποτελέσματος.

Η αστυνομία κινήθηκε, ύστερα από καταγγελίες της ποδοσφαιρικής ομάδας Οθέλλου Αθηαίνου, αναφορικά με το ματς του περασμένου Σαββάτου (08/02) κόντρα στην Αγία Νάπα (εντός έδρας ήττα του Οθέλλου με 0-1). Ο Κωνσταντίνου είχε γίνει είδηση και πριν από λίγες εβδομάδες, όταν στην Λάρνακα τοποθετήθηκε βόμβα στο αυτοκίνητό του, ενώ ο ίδιος βρίσκονταν σε σεμινάριο διαιτησίας στην Αγία Νάπα.

Εκτός από τον Κωνσταντίνου, όμως, συνελήφθη και ο Δημήτρης Μασιάς, πρώην διεθνής διαιτητής και νυν πρόεδρος της Αγίας Νάπας, ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα