Ανακοίνωσε Τζανδάρη η Σπάρτακ Τρνάβα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Τζανδάρη η Σπάρτακ Τρνάβα

bet365

Ποδοσφαιριστής της Σπάρτακ Τρνάβα είναι κι επίσημα ο Φάνης Τζανδάρης, με την ομάδα της Σλοβακίας να τον ανακοινώνει κι επίσημα.

Στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας θα συνεχίσει την καριέρα του Ο Φάνης Τζανδάρης. Ο Έλληνας μέσος, έμεινε ελέυθερος από τον Παναθηναϊκό πριν λίγο καιρό και ενώ θα συνέχιζε την καριέρα του στον Πανιώνιο, η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν πήρε φορολογική ενημερότητα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον αποκτήσει παρά το γεγονός πως είχε ήδη αρχίσει να κάνει προπονήσεις μαζί της.

Ο 26χρονος μέσος, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σπάρτακ.

«Ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου πορεία στον ΠΑΟΚ και βήμα βήμα έφτασα στην πρώτη ομάδα. Αργότερα έπαιξα σε άλλες ελληνικές ομάδες και πέρασα μισό χρόνο στο Κοπερί της Σλοβενίας. Τα πλεονεκτήματα μου στο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα οι αμυντικές μονομαχίες και ένας εναντίον ενός, το οποίο είναι επίσης η κύρια δουλειά μου. Προσπαθώ να προωθώ την μπάλα όσο πιο μπροστά και να βοηθήσω την επίθεση. Παραδέχομαι ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το σλοβακικό ποδόσφαιρο και είναι μια πρόκληση για μένα. Ξέρω ότι η Σπάρτακ είναι μια δημοφιλής ομάδα και έχει δει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, είτε στο παρελθόν είτε πρόσφατα. Είμαι περίεργος για την πόλη, το στάδιο και ανυπομονώ για τους οπαδούς και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας», ήταν τα λόγια του.

 

Τελευταία Νέα